Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Le brunch de vos rêves prêt en 10 mins top chrono !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Coupez les muffins anglais en deux dans le sens de la longueur et faites-les toaster, si vous le souhaitez. Réservez.
Step 2
Pendant ce temps, préparez les œufs brouillés. Dans un saladier, cassez les œufs. Salez, poivrez et battez-les.
Step 3
Coupez les tranches de rôti de porc en deux.
Step 4
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu doux. Ajoutez les œufs. Faites-les cuire en mélangeant délicatement à la spatule. Les œufs doivent rester un peu baveux, pas trop cuits.
Step 5
Garnissez les muffins anglais en tartinant les deux côtés de moutarde. Ajoutez les tranches de rôti de porc sur le dessus, suivi des œufs brouillés. Parsemez-les de ciboulette ciselée et re-assaisonnez selon vos goûts.
Step 6
Servez les muffins anglais au rôti de porc & œufs brouillés dans une assiette avec la salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 570 cal. |
Fat | 25 g |
Carbohydrates | 41 g |
Protein | 43 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Muffin anglais, rôti de porc & œufs brouillés" contains 570 Energy, 25 g of Fat, 41 g of Carbohydrates, 43 g of Protein, 4 g of Fiber.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...