Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Muffin anglais, rôti de porc & œufs brouillés

Be the first to review

Le brunch de vos rêves prêt en 10 mins top chrono !

Camille U.
Camille U.
Very easy
B Nutri-scoreC Eco-score

7 minutes

Prep time

4 minutes

Cook time

570 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Stovetop, Frying pan

recipe

English muffin

Step 1

Coupez les muffins anglais en deux dans le sens de la longueur et faites-les toaster, si vous le souhaitez. Réservez.

Egg

Step 2

Pendant ce temps, préparez les œufs brouillés. Dans un saladier, cassez les œufs. Salez, poivrez et battez-les.

Roast pork (slices)

Step 3

Coupez les tranches de rôti de porc en deux.

Step 4

Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu doux. Ajoutez les œufs. Faites-les cuire en mélangeant délicatement à la spatule. Les œufs doivent rester un peu baveux, pas trop cuits.

Whole grain mustard
Chives (fresh)

Step 5

Garnissez les muffins anglais en tartinant les deux côtés de moutarde. Ajoutez les tranches de rôti de porc sur le dessus, suivi des œufs brouillés. Parsemez-les de ciboulette ciselée et re-assaisonnez selon vos goûts.

Spring mix lettuce

Step 6

Servez les muffins anglais au rôti de porc & œufs brouillés dans une assiette avec la salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy570 cal.
Fat25 g
Carbohydrates41 g
Protein43 g
Fiber4 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Muffin anglais, rôti de porc & œufs brouillés" contains 570 Energy, 25 g of Fat, 41 g of Carbohydrates, 43 g of Protein, 4 g of Fiber.

Scores

B Nutri-scoreC Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Muffin anglais, rôti de porc & œufs brouillés