Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
En voilà un sandwich qui plaira aux amateurs d’œufs brouillés !
Frying pan, Stovetop
Step 1
Lavez puis coupez les champignons en lamelles.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les champignons et faites-les revenir 4 à 5 minutes. Salez et poivrez.
Step 3
Pendant ce temps, faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les tranches de pain de mie et faites-les toaster 1 minute de chaque côté, jusqu'à ce qu'elles soient bien dorées.
Step 4
Cassez les œufs dans un saladier. Salez, poivrez puis battez-les à la fourchette.
Step 5
Une fois les champignons bien dorés, versez les œufs battus dans la poêle. Faites cuire le tout 1 minute, sur feu moyen, en mélangeant délicatement à la spatule.
Step 6
Tartinez les deux tranches de pain du fromage ail & fines herbes. Ajoutez ensuite les œufs brouillés et le jambon.
Step 7
Refermez le sandwich avec la seconde tranche de pain et dégustez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 720 cal. |
Fat | 42 g |
Carbohydrates | 38 g |
Protein | 44 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Brunch sandwich aux champignons" contains 720 Energy, 42 g of Fat, 38 g of Carbohydrates, 44 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...