Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Maronsui's maison

55 reviews

Une texture légère qui fond en bouche, rien de tel qu'un bon maronsui's !

Camille C.
Camille C.
Very easy
Share
Heart8k
Preparation

9 minutes

Prep time

Sleep

12 hours

Resting time

Calorie

549 cal.

Per serving

Ingredients

SelectorServing

Utensil

Whisk

recipe

Heavy cream 30%

Step 1

Placez votre crème liquide et votre saladier au frais au moins 30 min avant la réalisation de la chantilly.

Egg

Step 2

Séparez les blancs des jaunes d'œufs.

Step 3

Dans un saladier, montez les blancs en neige avec une pincée de sel. Réservez.

Step 4

Réalisez la chantilly : ajoutez la crème liquide dans le saladier bien froid, puis fouettez-la jusqu'à obtenir une texture de chantilly. Cela peut prendre quelques minutes.

Chestnut cream

Step 5

Dans un autre saladier, ajoutez la crème de marron et la chantilly. Mélangez délicatement jusqu'à obtenir une préparation homogène.

Step 6

Incorporez enfin les blancs d'œufs délicatement à l'aide d'une spatule.

Step 7

Remplissez des ramequins ou des petits bols avec la préparation, puis placez-les au frais au moins 4h avant de déguster. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Direction Down
Energy549 cal.
Fat22 g
Carbohydrates81 g
Protein6 g
Fiber2 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Maronsui's maison" contains 549 Energy, 22 g of Fat, 81 g of Carbohydrates, 6 g of Protein, 2 g of Fiber.

55 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Maronsui's maison