Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Vous allez adorer ce grilled cheese aussi fondant que surprenant !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Égouttez puis coupez les pêches au sirop en lamelles.
Step 2
Coupez le brie en tranches.
Step 3
Épluchez puis coupez les échalotes en rondelles fines.
Step 4
Sur l'une des deux tranches de pain de mie, ajoutez : le brie, les pêches, les échalotes et les pousses d'épinards. Refermez le grilled cheese avec la seconde tranche de pain de mie.
Step 5
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Faites revenir le grilled cheese 2 minutes sur chaque face, pour qu'il soit bien doré. Coupez le feu, couvrez la poêle et laissez reposer hors du feu 1 minute.
Step 6
Coupez le grilled cheese en deux, si vous le souhaitez. Servez-le avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. Dégustez aussitôt, c'est prêt.
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 388 cal. |
Fat | 18 g |
Carbohydrates | 43 g |
Protein | 13 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Grilled cheese brie & pêche" contains 388 Energy, 18 g of Fat, 43 g of Carbohydrates, 13 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...