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Grilled cheese aux tranches végé & légumes grillés

44 reviews

Un grilled-cheese ultra gourmand pour la période estivale !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreA Eco-score
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Prep Time

6 minutesPrep time

Cooking Pot

22 minutesCook time

Rest

1 minuteResting time

Calories

479 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Frying pan, Stovetop

recipe

Zucchini

Step 1

Lavez puis coupez les extrémités des courgettes. Coupez-les en deux dans le sens de la largeur, puis en fines lamelles dans la longueur.

Eggplant

Step 2

Lavez puis coupez les extrémités des aubergines. Coupez-les en deux dans le sens de la largeur, puis en fines lamelles dans la longueur.

Bell pepper (red)

Step 3

Lavez puis coupez l'extrémité des poivrons. Coupez-les en deux, puis retirez le centre avec les pépins. Coupez ensuite les poivrons en grosses lamelles.

Step 4

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les lamelles d'aubergine. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Faites-les griller 2 à 3 minutes de chaque côté, jusqu'à ce qu'elles soient légèrement dorées et tendres.

Step 5

Répétez l'opération avec les lamelles de courgettes et de poivrons.

White bread (sliced)
Pesto

Step 6

Étalez le pesto sur les deux tranches de pain de mie. Ajoutez les courgettes, les poivrons et les aubergines grillées par-dessus.

Veggie slices
Mozzarella (shredded)

Step 7

Ajoutez les tranches végé et recouvrez le tout de fromage râpé. Refermez le grilled-cheese avec la seconde tranche de pain de mie, côté pesto vers le bas.

Step 8

Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Faites revenir les grilled cheese 2 minutes sur chaque face, pour qu'ils soient bien dorés. Coupez le feu, couvrez la poêle et laissez reposer hors du feu pendant 1 minute.

Step 9

Coupez les grilled cheese en deux. Dégustez aussitôt, c'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

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Energy479 cal.
Fat22 g
Carbohydrates51 g
Protein18 g
Fiber10 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Grilled cheese aux tranches végé & légumes grillés" contains 479 Energy, 22 g of Fat, 51 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 10 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreA Eco-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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