Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une salade estivale parfaite pour un déj en terrasse ou un pique-nique ensoleillé !
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-les et réservez.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates en petits cubes.
Step 3
Lavez le concombre. Coupez les extrémités, puis coupez-le en petits cubes.
Step 4
Si vous en avez, lavez puis équeutez le basilic. Émincez-le finement.
Step 5
Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : la moutarde avec le sel, le poivre, le vinaigre de cidre et une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne.
Step 6
Coupez les tranches végé en fines lamelles.
Step 7
Dans un saladier, ajoutez les pâtes, le concombre, les tomates, les lamelles de tranches végé et le basilic ciselé. Versez la vinaigrette par-dessus le tout, puis mélangez. Servez avec quelques feuilles de basilic frais s'il vous en reste, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 322 cal. |
Fat | 7 g |
Carbohydrates | 70 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de pâtes & tranches végé" contains 322 Energy, 7 g of Fat, 70 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...