Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Gnocchiflette veggie

60 reviews

Un bon plat d'hiver comme on les aime, avec la dose de fromage qui fait qu'on y résiste pas !

Camille U.
Camille U.
$$$
Easy
C Nutri-scoreA Eco-score
3.8k

8 minutes

Prep time

32 minutes

Cook time

849 cal.

Per serving

Utensils

Stovetop, Frying pan, Oven

recipe

Yellow onion

Step 1

Préchauffez le four à 200°C. Épluchez, puis émincez les oignons en fines lamelles.

White mushrooms (whole)

Step 2

Lavez, puis émincez finement les champignons.

Step 3

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les oignons et faites-les revenir 3 à 4 minutes, sur feu moyen.

Step 4

Ajoutez ensuite les champignons dans la poêle. Couvrez et poursuivez la cuisson 8 minutes.

Gnocchi (skillet)

Step 5

En parallèle, dans une seconde poêle, faites chauffer un filet d'huile d'olive. Ajoutez les gnocchis et faites-les dorer 2 minutes, sur feu vif. Couvrez, puis laissez cuire 3 minutes supplémentaires, sur feu doux.

White wine

Step 6

Vérifiez la cuisson des légumes. Salez, poivrez, puis déglacez-les au vin blanc, si vous en avez (optionnel).

Reblochon cheese

Step 7

Coupez le reblochon en tranches.

Crème fraîche

Step 8

Dans un plat à gratin, disposez une couche de gnocchis suivie d'une couche du mélange champignons/oignons. Répétez l'opération en terminant par la crème. Salez, poivrez, puis ajoutez les tranches de reblochon sur le dessus. Enfournez pour 20 minutes à 200°C.

Step 9

Une fois le fromage bien fondu et doré, sortez le plat du four. Servez avec une salade assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !

Recipe tipDomitille

Pour réaliser vos propres gnocchis, tapez "Gnocchis maison" dans la barre de recherche de l’application !

- Domitille, Créatrice de recettes

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy849 cal.
Fat41 g
Carbohydrates75 g
Protein36 g
Fiber7 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Gnocchiflette veggie" contains 849 Energy, 41 g of Fat, 75 g of Carbohydrates, 36 g of Protein, 7 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

C Nutri-scoreA Eco-score

C Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
60 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Gnocchiflette veggie