Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Glace au yaourt, pêche & granola

23 reviews

Cette recette de glace au yaourt est absolument parfaite pour les beaux jours !

Camille U.
Camille U.
Very easy
7.9k

5 minutes

Prep time

3 hours

Resting time

324 cal.

Per serving

Ingredients

Utensil

Ice pop mold

recipe

Peach (fresh)

Step 1

Lavez puis coupez la pêche en petits cubes.

Whole milk yogurt (plain)
Peach (fresh)
Granola

Step 2

Dans des moules à glaces (vous pouvez aussi utiliser des pots de yaourt vides), faites 4 couches : yaourt, pêche et granola et recouvrez à nouveau de yaourt. Recommencez jusqu'à épuisement de vos ingrédients.

Step 3

Refermez et insérez des bâtonnets dans les moules. Placez au congélateur pendant minimum 3 heures et dégustez, c'est prêt !

Recipe tipDomitille

Pour réaliser votre propre granola, tapes "Granola" dans la barre de recherche de l’application & laissez-vous tempter par une ou plusieurs variations de granola !

- Domitille, Créatrice de recettes

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy324 cal.
Fat10 g
Carbohydrates45 g
Protein9 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Glace au yaourt, pêche & granola" contains 324 Energy, 10 g of Fat, 45 g of Carbohydrates, 9 g of Protein, 5 g of Fiber.

23 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Glace au yaourt, pêche & granola