Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Fondant au chocolat & framboises

49 reviews

Vous allez fondre en dégustant ce fondant aux framboises !

Camille C.
Camille C.
Very easy
9.4k

5 minutes

Prep time

8 minutes

Cook time

374 cal.

Per serving

Utensils

Oven, Cake pan

recipe

Butter (unsalted)
Dark chocolate

Step 1

Préchauffez le four à 220°C. Faites fondre le chocolat et le beurre au bain marie.

Egg

Step 2

Hors du feu, incorporez les œufs un à un, en mélangeant entre chaque dépose.

Sugar (granulated)
Flour (all-purpose)

Step 3

Ajoutez le sucre et la farine. (Optionnel : ajoutez une pincée de fleur de sel). Mélangez le tout jusqu'à obtenir une texture lisse.

Raspberries (fresh)

Step 4

Beurrez et farinez un moule à manqué. Versez la préparation dans le moule, puis ajoutez les framboises fraîches par-dessus. Enfournez pendant 6 à 8 minutes à 220°C.

Step 5

Sortez le gâteau du four, il doit être encore coulant. Laissez-le légèrement tiédir avant de déguster. Parsemez d'une pincée de fleur de sel si vous le souhaitez. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy374 cal.
Fat26 g
Carbohydrates27 g
Protein7 g
Fiber3 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Fondant au chocolat & framboises" contains 374 Energy, 26 g of Fat, 27 g of Carbohydrates, 7 g of Protein, 3 g of Fiber.

49 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Fondant au chocolat & framboises