Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Curry de colin & poireaux

818 reviews

Une recette comme on les aime. Simple & efficace, mais surtout saine & délicieuse !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreC Eco-score
Share iOS
Heart30.9k
Prep Time

4 minutesPrep time

Cooking Pot

20 minutesCook time

Calories

555 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Frying pan, Stovetop

recipe

White rice (long grain)

Step 1

Si besoin, faites décongeler le colin. Dans une casserole d’eau salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson. Réservez.

Leeks

Step 2

Coupez les extrémités des poireaux pour ne garder que le blanc, puis émincez-le finement. Placez-les dans une passoire et rincez abondamment pour retirer les impuretés.

Curry powder

Step 3

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les poireaux. Salez, poivrez et ajoutez le curry*. Faites revenir le tout 5 minutes, sur feu moyen, en mélangeant. *Consultez nos tips pour cette étape

Hake (frozen)

Step 4

Déposez les filets de colin dans la poêle, puis versez un fond d'eau. Couvrez et laissez cuire 15 minutes.

Coconut milk

Step 5

Au bout des 15 minutes, versez le lait de coco dans la poêle. Portez à petite ébullition pendant 2 minutes.

Step 6

Servez le curry de poireaux sur le riz avec le filet de colin. Nappez de sauce et dégustez. C'est prêt !

😋 Gourmet tipDomitille

Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'ajouter de l'ail râpé, du gingembre et du curcuma.

- Domitille, Food Editor

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy555 cal.
Fat21 g
Carbohydrates65 g
Protein25 g
Fiber4 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Curry de colin & poireaux" contains 555 Energy, 21 g of Fat, 65 g of Carbohydrates, 25 g of Protein, 4 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreC Eco-score
Chevron Down

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
818 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Curry de colin & poireaux
Play