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Cabillaud pané à la noix de coco

28 reviews

Enfin un poisson pané alléchant !

Coline
Coline
Cookeo
$$$
Very easy
A Nutri-scoreC Green-score
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Heart3.4k
Prep Time

9 minutesPrep time

Cooking Pot

13 minutesCook time

Calories

637 cal.Per serving

Utensils

Stovetop, Cookeo

recipe

Peas (frozen)

Step 1

Remplissez le bol du Cookeo d'eau. Placez le panier vapeur à l'intérieur et ajoutez-y les petits pois. Lancez la cuisson 'sous-pression' pendant 8 minutes.

Cod (fresh)

Step 2

Pendant de temps, préparez les bâtonnets de cabillaud panés. Coupez les filets de cabillaud en bâtonnets.

Egg
Bread crumbs (plain)
Coconut (shredded, unsweetened)

Step 3

Dans une assiette creuse, cassez les œufs. Ajoutez une pincée de sel et de poivre, puis fouettez-les à l'aide d'une fourchette. Dans une seconde assiette creuse, ajoutez la chapelure et la noix de coco râpée. Enrobez les bâtonnets de cabillaud dans l'œuf, puis dans le mélange chapelure / noix de coco.

Crème fraîche

Step 4

En fin de cuisson, égouttez les petits pois. Disposez-les dans un récipient avec la crème. Salez, poivrez puis mixez le tout, jusqu'à obtenir une consistance de purée. Si besoin, ajoutez un filet d'eau et mixez à nouveau. Réservez au chaud.

Butter

Step 5

Faites fondre le beurre dans une poêle, sur feu vif. Ajoutez les bâtonnets de cabillaud panés et faites-les revenir 4 à 5 minutes, en les retournant à mi-cuisson.

Step 6

Servez la purée de petits pois dans une assiette avec les bâtonnets de cabillaud panés à la noix de coco. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !

Personal notes

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

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Energy637 cal.
Fat36 g
Carbohydrates35 g
Protein42 g
Fiber13 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Cabillaud pané à la noix de coco" contains 637 Energy, 36 g of Fat, 35 g of Carbohydrates, 42 g of Protein, 13 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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Cabillaud pané à la noix de coco