Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Cabillaud, petits pois & chorizo

79 reviews

Qui a dit qu'élégance ne rimait pas avec simplicité ?

Camille C.
Camille C.
$$$
Easy
A Nutri-scoreC Eco-score
3.9k

7 minutes

Prep time

15 minutes

Cook time

650 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Frying pan, Stovetop, Oven

recipe

Cod (fresh)

Step 1

Préchauffez le four à 200°C. Si besoin, faites décongeler le cabillaud. Sur une plaque recouverte de papier cuisson, ajoutez un filet d'huile d'olive et disposez le cabillaud par-dessus.

Smoked Paprika

Step 2

Assaisonnez les filets d'huile d'olive, de paprika fumé, de sel et de poivre. Répartissez le mélange uniformément sur les filets, puis enfournez 10 à 15 minutes à 200°C.

Greek Yogurt (plain)
Lemon

Step 3

Pendant ce temps, préparez la sauce au yaourt. Dans un bol, mélangez : le yaourt grec avec le zeste et la moitié du jus de citron. Salez et poivrez.

Chorizo (cured)

Step 4

Enlevez la peau du chorizo, puis coupez-le en petits dés.

Step 5

Dans une poêle chaude, ajoutez les dés de chorizo et faites-les revenir 2 à 3 minutes, sur feu vif.

Peas (frozen)

Step 6

Baissez le feu, puis ajoutez les petits pois dans la poêle. Poursuivez la cuisson 4 à 5 minutes, en remuant. Ajoutez le reste du jus de citron, salez et poivrez.

Mixed grains (cooked)

Step 7

En parallèle, préparez le mélange de céréales selon les instructions du paquet.

Step 8

Une fois bien doré et cuit à cœur, sortez le cabillaud du four.

Step 9

Dans une assiette, étalez la sauce au yaourt. Ajoutez le mélange de céréales sur le dessus, suivi du cabillaud et des petits pois au chorizo. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy650 cal.
Fat22 g
Carbohydrates71 g
Protein41 g
Fiber9 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Cabillaud, petits pois & chorizo" contains 650 Energy, 22 g of Fat, 71 g of Carbohydrates, 41 g of Protein, 9 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Eco-score

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
79 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Cabillaud, petits pois & chorizo