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On remplace la pomme de terre pour une purée plus colorée, plus légère et encore meilleure !
Stovetop, Cook expert, Frying pan, Whisk
Step 1
Si vous utilisez des pavés de cabillaud surgelés, faites-les décongeler au préalable en les plaçant dans un sac hermétique zippé et en le plongeant dans l'eau froide pendant 15 minutes.
Step 2
Installez le bol inox avec 500 ml d'eau, ajoutez le panier vapeur avec les carottes en rondelles. Lancez le programme vapeur, 40 minutes.
Step 3
Pendant ce temps, réalisez la sauce au beurre blanc : émincez l'échalote et faites revenir 2 minutes dans une noisette de beurre.
Step 4
Ajoutez le vinaigre de vin rouge et laissez-le doucement s'évaporer.
Step 5
Ajoutez alors la moitié du beurre, petit à petit, à feu très doux en remuant au fouet pour émulsionner la sauce. Salez, poivrez et réservez.
Step 6
À la fin du programme, videz le bol et replacez les carottes égouttées dans le bol inox. Ajoutez le reste de beurre, salez et poivrez. Lancez le programme expert, 5 minutes/vitesse 5/60°C.
Step 7
Dans une poêle, faites cuire le cabillaud avec un filet d'huile d'olive 2 minutes sur chaque face. Salez et poivrez.
Step 8
Servez le cabillaud avec la purée de carotte, et nappez de beurre blanc, c'est prêt !
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 474 cal. |
Fat | 35 g |
Carbohydrates | 17 g |
Protein | 23 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Cabillaud & carottes au beurre blanc" contains 474 Energy, 35 g of Fat, 17 g of Carbohydrates, 23 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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