Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Coupez le tofu en tranches épaisses, puis en cubes.
Step 2
Préparez la marinade. Dans un bol, mélangez : le yaourt, le paprika, la sauce soja, le concentré de tomates et l'ail râpé.
Step 3
Ajoutez les cubes de tofu dans la marinade. Mélangez pour bien les enrober et laissez-les mariner 15 minutes.
Step 4
Sur un pic à brochette, ajoutez les cubes de tofu un à un. Recommencez autant de fois que de brochettes nécessaires.
Step 5
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les brochettes de tofu mariné. Faites-les revenir 7 à 8 minutes, en les retournant à mi-cuisson, jusqu'à ce qu'elles soient bien dorées.
Step 6
Étalez le houmous sur la galette de blé, puis ajoutez la laitue. Enlevez les morceaux de tofu des pics à brochette et ajoutez-les par-dessus la laitue.
Step 7
Rabattez les deux bords du wrap vers l'intérieur, puis roulez le wrap en le serrant bien. Coupez-le en deux, si vous le souhaitez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 377 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 31 g |
Protein | 18 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap au tofu façon kebab" contains 377 Energy, 19 g of Fat, 31 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...