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Un plat rassasiant & bon pour le corps !
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-le.
Step 2
Pendant ce temps, épluchez puis râpez les carottes.
Step 3
Coupez l'avocat en deux, retirez la peau puis coupez-le en fines lamelles.
Step 4
Épluchez puis émincez les échalotes.
Step 5
Si besoin, égouttez le tofu puis râpez-le.
Step 6
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les échalotes et le tofu râpé. Faites-les revenir 4 à 5 minutes, en mélangeant, jusqu'à ce qu'il soit bien doré.
Step 7
Ajoutez l'ail râpé et la sauce soja, puis poursuivez la cuisson 3 à 4 minutes.
Step 8
Préparez la sauce au yaourt. Dans un bol, ajoutez le skyr. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive et le piment d'Espelette. Mélangez le tout.
Step 9
Servez le riz, dans un bol ou une assiette creuse avec le tofu, les carottes râpées et l'avocat. Nappez le tout de la sauce et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 657 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 80 g |
Protein | 25 g |
Fiber | 10 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Bowl protéiné riz & effiloché de tofu" contains 657 Energy, 19 g of Fat, 80 g of Carbohydrates, 25 g of Protein, 10 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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