Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Torsades au cheddar

39 reviews

Un petit conseil : prévoyez large, des torsades au cheddar, il n'y en a jamais assez !

Camille C.
Camille C.
Very easy
27.3k

10 minutes

Prep time

20 minutes

Cook time

283 cal.

Per serving

Utensils

Oven, Stovetop, Parchment paper

recipe

Dijon mustard
Puff pastry

Step 1

Faites chauffer le four à 180°C. Étalez la moutarde sur votre pâte feuilletée et coupez les extrémités pour obtenir un carré.

Cheddar (shredded)
Mozzarella (shredded)

Step 2

Déposez les 4 extrémités sur une plaque allant au four. Sur 2 d'entre elles, ajoutez le cheddar et la mozzarella râpée. Poivrez.

Step 3

Déposez les 2 autres extrémités sur celles avec le fromage, et entortillez chaque torsade délicatement. Réservez sur la plaque.

Step 4

Parsemez le cheddar et la mozzarella sur la moitié du carrée de pâte. Poivrez.

Step 5

Repliez votre pâte en 2 en pressant bien. Coupez ensuite des bandes d'environ 2 cm de largeur.

Step 6

Tortillez chaque bande délicatement et déposez-les sur la plaque de cuisson.

Step 7

Enfournez pendant 20 minutes à 180°C. Servez à l'apéro, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy283 cal.
Fat20 g
Carbohydrates15 g
Protein10 g
Fiber1 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Torsades au cheddar" contains 283 Energy, 20 g of Fat, 15 g of Carbohydrates, 10 g of Protein, 1 g of Fiber.

39 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Torsades au cheddar