Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Frying pan, Oven
recipe

Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez les pommes de terre en quartiers.

Step 2
Sur une plaque recouverte de papier cuisson, disposez les pommes de terre. Assaisonnez-les d'un filet d'huile d'olive et d'herbes de Provences. Salez, poivrez puis mélangez. Enfournez-les 30 minutes à 200°C.


Step 3
Pendant ce temps, préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : la moitié de la moutarde, le vinaigre de cidre et 1 cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.

Step 4
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu vif. Ajoutez les steaks hachés. Salez, poivrez et ajoutez une pincée d'herbes de Provence. Faites-les cuire 2 à 3 minutes sur chaque face.

Step 5
Une fois les potatoes cuites et bien dorées, sortez-les du four. Servez le steak haché dans une assiette avec les potatoes et la salade assaisonnée de vinaigrette. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 549 cal. |
| Fat | 33 g |
| Carbohydrates | 34 g |
| Protein | 26 g |
| Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Steak haché, potatoes & salade" contains 549 Energy, 33 g of Fat, 34 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
D Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...








