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Step 1
Lavez puis coupez les pêches en quartiers.
Step 2
Dans une carafe, ajoutez : les quartiers de pêche, quelques feuilles de menthe, le jus de pêche et le vin blanc.
Step 3
Mélangez le tout et placez au réfrigérateur au moins 3 heures pour laissez macérer.
Step 4
Au moment du service, ajoutez la limonade et décorez avec quelques feuilles de menthe. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 222 cal. |
Fat | 0.27 g |
Carbohydrates | 30 g |
Protein | 0.88 g |
Fiber | 1 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Sangria à la pêche" contains 222 Energy, 0.27 g of Fat, 30 g of Carbohydrates, 0.88 g of Protein, 1 g of Fiber.
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