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Salade saumon façon niçoise

40 reviews

Une recette saine et complète au bon goût du sud

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreB Eco-score
7.3k

6 minutes

Prep time

16 minutes

Cook time

548 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Stovetop, Pot (small), Frying pan

recipe

Step 1

Si vous utilisez des pavés de saumon surgelés, faites-les décongeler au préalable dans un sac de congélation fermé et plongé dans un bol d'eau à température ambiante pendant 10 à 15 minutes.

Green beans (fresh)

Step 2

Équeutez les haricots verts s'ils sont frais et faites-les cuire pendant 10 min dans une casserole d'eau bouillante salée.

Egg

Step 3

Faites bouillir une casserole d'eau et faites cuire les œufs pendant 6 minutes. Plongez-les dans l'eau froide dès la fin de la cuisson.

Salmon (fresh)

Step 4

En parallèle, faites cuire le saumon dans une poêle bien chaude avec un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez. Laissez cuire 6 minutes côté peau.

Whole milk yogurt (plain)

Step 5

Mélangez 1 cuillère à soupe d'huile d'olive dans le yaourt. Salez, poivrez et mélangez.

Step 6

Retournez le saumon, faites-le cuire 1 minute sur chaque face. Réservez.

Step 7

Égouttez les haricots verts et rincez-les directement sous l'eau froide.

Step 8

Émiettez grossièrement le saumon à l'aide d'une fourchette.

Egg

Step 9

Écalez les œufs.

Black olives (pitted)

Step 10

Dans un saladier, ajoutez le saumon, les haricots verts, les olives et la sauce au yaourt. Salez, poivrez et mélangez le tout délicatement.

Step 11

Servez avec l'œuf mollet coupé en deux. Ajoutez un filet d'huile d'olive, salez et poivrez. Si vous le souhaitez, ajoutez une pincée de piment. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy548 cal.
Fat41 g
Carbohydrates8 g
Protein36 g
Fiber4 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Salade saumon façon niçoise" contains 548 Energy, 41 g of Fat, 8 g of Carbohydrates, 36 g of Protein, 4 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreB Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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