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Salade printanière au saumon

37 reviews

La fraîcheur même dans votre assiette !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreB Eco-score
10.5k

5 minutes

Prep time

8 minutes

Cook time

330 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Stovetop, Frying pan

recipe

Salmon (fresh)

Step 1

Faites cuire le saumon dans une poêle bien chaude avec un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez. Laissez cuire 6 minutes côté peau.

Radish

Step 2

Lavez les radis et si besoin, retirez les fanes. Coupez les radis en fines tranches.

Grapefruit

Step 3

Coupez les extrémités du pamplemousse, puis coupez la chair tout autour en le coupant à vif. Coupez les quartiers à l'aide de la lame d'un couteau en retirant la pulpe. Si besoin, retirez les pépins.

Grapefruit

Step 4

Pressez le pamplemousse restant pour récupérer le jus.

Whole grain mustard

Step 5

Ajoutez la moutarde à l'ancienne, un filet d'huile d'olive, sel, poivre et mélangez.

Salmon (fresh)

Step 6

Retournez le saumon, faites-le cuire 1 minute sur chaque face. Réservez.

Radish

Step 7

Ajoutez les radis dans un bol et versez la moitié de la vinaigrette par dessus. Mélangez.

Spinach (fresh)
Grapefruit
Radish

Step 8

Dans une assiette, ajoutez les épinards, le pamplemousse et les radis.

Salmon (fresh)

Step 9

Émiettez grossièrement le saumon et ajoutez-le dans l'assiette. Versez le reste de la vinaigrette. C'est prêt !

Personal notes

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy330 cal.
Fat15 g
Carbohydrates22 g
Protein29 g
Fiber4 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Salade printanière au saumon" contains 330 Energy, 15 g of Fat, 22 g of Carbohydrates, 29 g of Protein, 4 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreB Eco-score

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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Salade printanière au saumon