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Stovetop, Frying pan
Step 1
Faites cuire le saumon dans une poêle bien chaude avec un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez. Laissez cuire 6 minutes côté peau.
Step 2
Lavez les radis et si besoin, retirez les fanes. Coupez les radis en fines tranches.
Step 3
Coupez les extrémités du pamplemousse, puis coupez la chair tout autour en le coupant à vif. Coupez les quartiers à l'aide de la lame d'un couteau en retirant la pulpe. Si besoin, retirez les pépins.
Step 4
Pressez le pamplemousse restant pour récupérer le jus.
Step 5
Ajoutez la moutarde à l'ancienne, un filet d'huile d'olive, sel, poivre et mélangez.
Step 6
Retournez le saumon, faites-le cuire 1 minute sur chaque face. Réservez.
Step 7
Ajoutez les radis dans un bol et versez la moitié de la vinaigrette par dessus. Mélangez.
Step 8
Dans une assiette, ajoutez les épinards, le pamplemousse et les radis.
Step 9
Émiettez grossièrement le saumon et ajoutez-le dans l'assiette. Versez le reste de la vinaigrette. C'est prêt !
Personal notes
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Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 330 cal. |
Fat | 15 g |
Carbohydrates | 22 g |
Protein | 29 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade printanière au saumon" contains 330 Energy, 15 g of Fat, 22 g of Carbohydrates, 29 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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