Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une salade qui coche toutes les cases : bonne, belle & rassasiante !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Réchauffez les falafels 6 à 7 minutes, en remuant régulièrement, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés sur toutes les faces.
Step 2
Pendant ce temps, épluchez puis râpez les carottes.
Step 3
Coupez l'avocat en deux. Retirez la peau, puis coupez-le en cubes.
Step 4
Lavez puis hachez finement le persil, si vous en avez.
Step 5
Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : le vinaigre de cidre et une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.
Step 6
Dans un saladier, ajoutez : le quinoa, le persil, les carottes, la feta et l'avocat. Versez la vinaigrette par-dessus puis mélangez le tout.
Step 7
Servez la salade de quinoa dans une assiette creuse avec les falafels. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 705 cal. |
Fat | 40 g |
Carbohydrates | 51 g |
Protein | 19 g |
Fiber | 14 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de quinoa, feta & falafel" contains 705 Energy, 40 g of Fat, 51 g of Carbohydrates, 19 g of Protein, 14 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...