Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une belle assiette à dévorer pendant la belle saison !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Dans une poêle bien chaude, ajoutez un filet d'huile d'olive. Ajoutez le saumon puis laissez cuire 6 minutes côté peau.
Step 2
Retournez le saumon et laissez cuire 1 minute. Salez, poivrez puis faites-le cuire encore 1 minute sur chaque côté.
Step 3
Placez le saumon dans une assiette, enlevez la peau et coupez-le en morceaux.
Step 4
Pendant la cuisson du saumon, faites bouillir de l'eau chaude. Dans un bol, mélangez la semoule avec du sel, du poivre et un filet d'huile d'olive. Versez ensuite par-dessus le même volume de semoule en eau, couvrez et laissez gonfler 5 minutes.
Step 5
Lavez puis coupez le concombre en petits cubes.
Step 6
Lavez puis émincez finement la menthe.
Step 7
Dans une assiette, ajoutez : la semoule, le saumon, les cubes de concombre, la menthe et la feta émiettée.
Step 8
Zestez le citron puis ajoutez le jus de citron. Assaisonnez selon vos goûts et mélangez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 696 cal. |
Fat | 35 g |
Carbohydrates | 56 g |
Protein | 40 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de couscous & saumon grillé" contains 696 Energy, 35 g of Fat, 56 g of Carbohydrates, 40 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...