Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Le réconfort des coquillettes dans une salade pleine de fraîcheur
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Cuire les coquillettes selon les instructions de préparation du paquet :
Step 2
Dans une casserole, ajoutez un filet d'huile d'olive et versez les pâtes.
Step 3
Faites revenir pendant 1 minute en remuant.
Step 4
Ajoutez 2 fois leur volume d'eau à température ambiante.
Step 5
Cuire à couvert à feu moyen pendant 7 minutes en mélangeant régulièrement.
Step 6
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates.
Step 7
Une fois les 7 minutes écoulées, retirez le couvercle et cuire 3 minutes de plus en mélangeant régulièrement.
Step 8
Une fois les pâtes cuites, placez-les dans un saladier.
Step 9
Ajoutez la salade, les tomates, les olives, le chèvre émietté, un filet d'huile d'olive, sel, poivre, mélangez.
Step 10
Dégustez tiède ou froid, idéal pour une lunchbox à emporter avec soit pour le déjeuner !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 422 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 50 g |
Protein | 12 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de coquillettes méditerranéenne" contains 422 Energy, 20 g of Fat, 50 g of Carbohydrates, 12 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...