Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une sauce hyper crémeuse avec le caractère du bleu qui relève le tout !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet, soit environ 10 minutes.
Step 2
Lavez et coupez les champignons en tranches.
Step 3
Faites chauffer une poêle avec un filet d'huile d'olive et faites-y revenir les champignons pendant 5 minutes. Salez et poivrez.
Step 4
Ajoutez les épinards et faites-les cuire environ 2 minutes jusqu'à ce qu'ils aient bien réduits. Ajoutez ensuite le bleu et la crème fraîche, remuez bien et laissez fondre le tout 2 à 3 minutes.
Step 5
Une fois les pâtes cuites, égouttez-les et ajoutez-les dans la poêle. Mélangez puis servez dans une assiette. Parsemez de noix concassées, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 446 cal. |
Fat | 28 g |
Carbohydrates | 32 g |
Protein | 18 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pâtes aux champignons & bleu" contains 446 Energy, 28 g of Fat, 32 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...