Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Votre brunch préféré en version express !
Make sure you have...
Stovetop, Microwave, Whisk, Electric hand mixer, Spatula, Frying pan
Step 1
Préparez la pâte à pancake en suivant les instructions du paquet.
Step 2
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle bien chaude. Versez l'équivalent d'une louche de préparation dans la poêle. Faites cuire à feu moyen. Dès que des petites bulles apparaissent sur la surface du pancake, retournez-le et faites-le cuire encore 1 minute.
Step 3
Répétez l'opération jusqu'à épuisement de la pâte.
Step 4
Une fois les pancakes prêts, faites griller les tranches de lard 2 minutes de chaque côté, sur feu vif. Réservez sur du papier absorbant.
Step 5
Dans la même poêle, faites cuire l'œuf au plat selon vos préférences.
Step 6
Dans une assiette ajoutez les pancakes, le bacon et l'œuf. Arrosez les pancakes de sirop d'érable. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 596 cal. |
Fat | 32 g |
Carbohydrates | 59 g |
Protein | 21 g |
Fiber | 1 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pancakes salés express aux œufs & bacon" contains 596 Energy, 32 g of Fat, 59 g of Carbohydrates, 21 g of Protein, 1 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...