Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Œufs cocotte à la parisienne au air-fryer
Give a review!Une recette facile qui régale sans effort !

Ingredients
Make sure you have...
Utensil
Air fryer
recipe

Step 1
Lavez puis coupez les champignons en très fines lamelles.

Step 2
Beurrez ou huilez les ramequins individuels allant au four. Ajoutez dans le fond des ramequins une cuillère à soupe de crème fraîche.

Step 3
Ajoutez les champignons et le jambon, déchiré en morceaux.

Step 4
Cassez délicatement un œuf par ramequin, par-dessus la garniture. Salez, poivrez puis faites cuire au air-fryer 6 minutes à 200°C.

Step 5
Faites toaster votre pain au four ou au grille-pain puis coupez-le afin d'obtenir des mouillettes.

Step 6
Une fois les œufs cuits, sortez-les du air-fryer. Servez les œufs cocotte à la parisienne dans une assiette avec les mouillettes et la salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 704 cal. |
| Fat | 42 g |
| Carbohydrates | 47 g |
| Protein | 33 g |
| Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Œufs cocotte à la parisienne au air-fryer" contains 704 Energy, 42 g of Fat, 47 g of Carbohydrates, 33 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...







