Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Légumes d’automne au four, galette végé & sauce yaourt

30 reviews

Tout est meilleur servi dans un bol & petit bonus : celui-ci est végé !

Domitille
Domitille
$$$
Very easy
A Nutri-scoreA Eco-score
2.9k

8 minutes

Prep time

35 minutes

Cook time

673 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Oven, Frying pan, Stovetop

recipe

Carrots (fresh)

Step 1

Préchauffez le four à 180°C. Épluchez les carottes, puis coupez-les en biseaux.

Cauliflower (fresh)

Step 2

Lavez puis coupez le chou-fleur en sommités. Coupez-les en 2 ou en 4 selon leur taille.

Chickpeas (canned)

Step 3

Déposez les carottes, le chou-fleur* et les pois-chiches égouttés sur une plaque recouverte de papier cuisson. Assaisonnez d'un filet d'huile d'olive, de sel et de poivre, puis mélangez. Si vous le souhaitez, assaisonnez de thym ou d'origan, puis enfournez 30 à 35 minutes à 180°C. *Consultez nos tips pour cette étape

Veggie burger

Step 4

Pendant ce temps, faites cuire la galette végétale selon les instructions du paquet, jusqu'à ce qu'elle soit bien dorée.

Greek Yogurt (plain)
Lemon

Step 5

En parallèle, préparez la sauce au yaourt. Dans un bol, mélangez : le yaourt avec le zeste et le jus de citron. Si vous le souhaitez, vous pouvez ajouter de l'ail râpé. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive.

Step 6

Une fois les légumes bien dorés et tendres, sortez-les du four et servez-les avec la galette végétale et la sauce au yaourt citronnée. C'est prêt !

Recipe tipCamille C

Faites pré-cuire les carottes et les choux-fleurs quelques minutes à la vapeur, pour des légumes plus tendres.

- Camille C, Créatrice de recettes

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy673 cal.
Fat32 g
Carbohydrates60 g
Protein32 g
Fiber17 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Légumes d’automne au four, galette végé & sauce yaourt" contains 673 Energy, 32 g of Fat, 60 g of Carbohydrates, 32 g of Protein, 17 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreA Eco-score

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
30 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Légumes d’automne au four, galette végé & sauce yaourt