Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Des Gnocchi à poêler simples et gourmands à préparer sur le pouce en quelques minutes seulement !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Essuyez les champignons et coupez-les en lamelles.
Step 2
Dans une poêle bien chaude, faites fondre une noisette de beurre. Faites revenir les gnocchi 2 minutes jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés.
Step 3
Versez les champignons dans la poêle*, et faites revenir le tout 3 minutes. Salez et poivrez. Couvrez la poêle, et laissez cuire à feu doux 2 minutes supplémentaires. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 4
Après 2 minutes, vérifiez la cuisson et servez.
Step 5
Dans une assiette, versez les gnocchi, ajoutez la feta émiettée et de la ciboulette finement coupée si vous en avez. Versez un filet d'huile d'olive. C'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille de faire rissoler de l'ail râpé & des oignons avec les champignons & d'ajouter un filet de crème liquide.
- Domitille, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 429 cal. |
Fat | 17 g |
Carbohydrates | 51 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Gnocchi à poêler, champignons & feta" contains 429 Energy, 17 g of Fat, 51 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...