Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Des fraises rôties au four avec du miel sur un lit de yaourt blanc - un dessert simple & gourmand !
Oven, Baking dish
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis équeutez les fraises. Coupez-les en quartiers.
Step 2
Ajoutez-les sur une plaque de cuisson ou dans un plat allant au four et ajoutez un filet de miel. Mélangez et enfournez 20 minutes à 200°C.
Step 3
Pendant ce temps, hachez les pistaches grossièrement.
Step 4
Sortez les fraises du four et laissez-les refroidir.
Step 5
Déposez le yaourt dans des bols ou des verrines. Ajoutez les fraises rôties, parsemez de pistaches concassées et de zestes de citron jaune si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 334 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 30 g |
Protein | 11 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Fraises rôties au miel & yaourt" contains 334 Energy, 19 g of Fat, 30 g of Carbohydrates, 11 g of Protein, 5 g of Fiber.
Retrieving reviews...