Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une recette simple & efficace, pour mettre tout le monde d'accord !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Oven, Dish
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson, puis réservez au chaud.
Step 2
Pendant ce temps, épluchez puis coupez les carottes en biseaux.
Step 3
Dans un plat allant au four, déposez les carottes. Assaisonnez-les de paprika, salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Mélangez puis ajoutez un petit fond d'eau (optionnel). Enfournez 10 à 15 minutes à 200°C.
Step 4
Au bout de 10 minutes, sortez le plat du four et ajoutez-y les escalopes de dinde. Recouvrez-les du pesto et de la mozzarella déchirée en morceaux. Enfournez à nouveau 20 minutes à 200°C.
Step 5
Servez le riz dans une assiette avec l'escalope de dinde et les carottes rôties. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 596 cal. |
Fat | 17 g |
Carbohydrates | 63 g |
Protein | 47 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Escalope pesto mozza, riz & carottes rôties" contains 596 Energy, 17 g of Fat, 63 g of Carbohydrates, 47 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...