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Vous avez dit light ? Nous vous disons plutôt délicieux !
Make sure you have...
Cookeo, Stovetop
Step 1
Si besoin, faites décongeler le cabillaud. Lavez puis découpez le brocoli et le chou-fleur en sommités.
Step 2
Versez au moins 200 ml d'eau dans le Cookeo. Placez le panier vapeur à l'intérieur du bol. Ajoutez les sommités de chou-fleur et de brocoli à l'intérieur. Lancez la cuisson sous pression pendant 10 minutes.
Step 3
Pendant ce temps, dans une poêle chaude, ajoutez un filet d'huile d'olive et le cabillaud. Salez, poivrez et cuire à feu moyen 4 minutes de chaque côté.
Step 4
Pendant ce temps, préparez la sauce en mélangeant : le vinaigre, le jus de citron, les échalotes hachées finement et 1 cuillère à café d'huile d’olive par personne, salez, poivrez.
Step 5
Servez le cabillaud avec les légumes et ajoutez la sauce sur le dessus. Re-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez le zeste du citron sur le dessus (optionnel : quelques herbes fraîches si vous en avez, persil ou coriandre par exemple). C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 206 cal. |
Fat | 6 g |
Carbohydrates | 16 g |
Protein | 27 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Cabillaud & légumes vapeur" contains 206 Energy, 6 g of Fat, 16 g of Carbohydrates, 27 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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