Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
"Cabillaud sur son lit de courgettes onctueuses" : voilà de quoi bluffer toute la famille !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Si besoin, faites décongeler le cabillaud. Lavez puis enlevez les extrémités des courgettes. Coupez les courgettes en deux dans le sens de la longueur puis en morceaux.
Step 2
Dans une poêle, ajoutez un filet d'huile d'olive, les courgettes, l'ail râpé et le curry. Faites griller le tout pendant 12 minutes à feu moyen. Ajoutez un peu d'eau si cela attache.
Step 3
En parallèle, dans une poêle, faites cuire le cabillaud dans un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez puis laissez cuire 2 minutes sur chaque face.
Step 4
Vérifiez la cuisson des courgettes puis salez et poivrez. Mélangez.
Step 5
Dressez la poêlée de courgettes au curry et le cabillaud dans une assiette. Ré-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez un filet de jus de citron si vous le souhaitez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 251 cal. |
Fat | 14 g |
Carbohydrates | 7 g |
Protein | 24 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Cabillaud & courgettes au curry" contains 251 Energy, 14 g of Fat, 7 g of Carbohydrates, 24 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...