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Brochettes pêche, mozza, pesto & prosciutto

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Pêche, prosciutto & mozza, une association de saveurs tout simplement divine !

Camille U.
Camille U.
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Prep Time

NoPrep time

Calories

324 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensil

Skewers

recipe

Peach (fresh)

Step 1

Lavez puis coupez la pêche en quartiers.

Pesto
Mozzarella (mini)

Step 2

Dans un bol ajoutez le pesto. Roulez les billes de mozzarella dans le pesto afin de bien les imprégner.

Cured ham

Step 3

Si vos tranches de jambon cru sont grandes, coupez-les en deux.

Step 4

Entourez la pêche avec le prosciutto.

Step 5

Sur un pic à brochette, ajoutez une bille de mozza au pesto puis la pêche entourée de prosciutto. Répétez l'opération sur les autres pics. C'est prêt !

Recipe tipDomitille

Pour réaliser votre propre sauce pesto, tapez “Pesto maison" dans la barre de recherche de l’application !

- Domitille, Food Editor

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy324 cal.
Fat20 g
Carbohydrates9 g
Protein26 g
Fiber1 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Brochettes pêche, mozza, pesto & prosciutto" contains 324 Energy, 20 g of Fat, 9 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 1 g of Fiber.

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