Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une tuerie pour l'apéro en 5 minutes top chrono !
5 minutes
Prep time
182 cal.
Per serving
Step 1
Coupez les pistaches et les noix grossièrement à l’aide d’un couteau.
Step 2
Coupez le camembert en deux dans le sens de la longueur.
Step 3
Dans un bol, mélangez le mascarpone, les noix, les pistaches et les raisins jusqu’à l’obtention d’une préparation homogène.
Step 4
Étalez le mélange au mascarpone de façon à avoir une bonne épaisseur puis lissez les bords pour avoir un joli camembert.
Step 5
Laissez au frais quelques heures ou dégustez aussitôt, c’est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 182 cal. |
Fat | 15 g |
Carbohydrates | 4 g |
Protein | 8 g |
Fiber | 0.74 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Camembert farci aux fruits secs" contains 182 Energy, 15 g of Fat, 4 g of Carbohydrates, 8 g of Protein, 0.74 g of Fiber.
Retrieving reviews...