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Camembert farci aux fruits secs

13 reviews

Une tuerie pour l'apéro en 5 minutes top chrono !

Camille C.
Camille C.
Easy
3.5k

5 minutes

Prep time

182 cal.

Per serving

recipe

Pistachios (shelled, raw)
Walnuts

Step 1

Coupez les pistaches et les noix grossièrement à l’aide d’un couteau.

Camembert

Step 2

Coupez le camembert en deux dans le sens de la longueur.

Mascarpone
Raisins

Step 3

Dans un bol, mélangez le mascarpone, les noix, les pistaches et les raisins jusqu’à l’obtention d’une préparation homogène.

Step 4

Étalez le mélange au mascarpone de façon à avoir une bonne épaisseur puis lissez les bords pour avoir un joli camembert.

Step 5

Laissez au frais quelques heures ou dégustez aussitôt, c’est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy182 cal.
Fat15 g
Carbohydrates4 g
Protein8 g
Fiber0.74 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Camembert farci aux fruits secs" contains 182 Energy, 15 g of Fat, 4 g of Carbohydrates, 8 g of Protein, 0.74 g of Fiber.

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Camembert farci aux fruits secs