Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Crostini chèvre, figue & noix

16 reviews

Envie d’une petite bouchée de gourmandise pour l'apéro ?

Camille U.
Camille U.
Very easy
5.1k

5 minutes

Prep time

5 minutes

Cook time

304 cal.

Per serving

Ingredients

Utensil

Oven

recipe

Half baguette (parbaked)

Step 1

Préchauffez le four à 200°C. Coupez la baguette en tranches.

Goat cheese (log)

Step 2

Coupez le chèvre en rondelles.

Step 3

Placez les tranches de pain sur une plaque de cuisson et ajoutez le chèvre sur le pain.

Step 4

Enfournez pour 5-6 minutes, jusqu'à ce que le fromage fonde légèrement.

Fig jam
Walnuts

Step 5

Disposez les toasts sur un plat, puis ajoutez un peu de confiture et les noix concassées.

Step 6

Assaisonnez selon vos goûts et ajoutez un peu de ciboulette ciselée si vous en avez. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy304 cal.
Fat16 g
Carbohydrates29 g
Protein10 g
Fiber2 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Crostini chèvre, figue & noix" contains 304 Energy, 16 g of Fat, 29 g of Carbohydrates, 10 g of Protein, 2 g of Fiber.

16 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Crostini chèvre, figue & noix