Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Envie d’une petite bouchée de gourmandise pour l'apéro ?
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Coupez la baguette en tranches.
Step 2
Coupez le chèvre en rondelles.
Step 3
Placez les tranches de pain sur une plaque de cuisson et ajoutez le chèvre sur le pain.
Step 4
Enfournez pour 5-6 minutes, jusqu'à ce que le fromage fonde légèrement.
Step 5
Disposez les toasts sur un plat, puis ajoutez un peu de confiture et les noix concassées.
Step 6
Assaisonnez selon vos goûts et ajoutez un peu de ciboulette ciselée si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 304 cal. |
Fat | 16 g |
Carbohydrates | 29 g |
Protein | 10 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Crostini chèvre, figue & noix" contains 304 Energy, 16 g of Fat, 29 g of Carbohydrates, 10 g of Protein, 2 g of Fiber.
Retrieving reviews...