Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small), Colander, Peeler
Step 1
Épluchez puis coupez les pommes de terre en cubes moyens (2cm environ).
Step 2
Faites cuire les pommes de terre 20 minutes dans une casserole d'eau bouillante salée.
Step 3
En attendant, faites fondre une noisette de beurre dans une poêle. Ajoutez le poulet, salez et poivrez puis faites-le dorer 2 minutes à feu vif sur une première face. Retournez-le et laissez-le cuire encore 8 minutes à feu moyen.
Step 4
Après 20 minutes, vérifiez la cuisson des pommes de terre puis égouttez-les. La chair doit être tendre lorsque vous plantez un couteau dedans.
Step 5
Préparez la sauce en mélangeant le tzatziki avec une cuillère à soupe d'eau par personne.
Step 6
Coupez le poulet en tranches.
Step 7
Dans une assiette creuse, ajoutez la mâche, les pommes de terre, le poulet et la sauce tzatziki. Ajoutez de la ciboulette si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 429 cal. |
Fat | 18 g |
Carbohydrates | 33 g |
Protein | 38 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Bowl poulet, mâche et tzatziki" contains 429 Energy, 18 g of Fat, 33 g of Carbohydrates, 38 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...