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La feta croustillante & moelleuse à la fois : un délice !
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez le concombre en cubes.
Step 2
Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 3
Égouttez puis séchez la feta avec un papier absorbant. Coupez-la en cubes.
Step 4
Dans une assiette creuse, ajoutez la farine. Enrobez-y les cubes de feta.
Step 5
Ajoutez environ 5 à 10cl d'huile neutre dans une poêle, sur feu moyen. La feta n'a pas besoin d'être totalement recouverte par l'huile. Quand l'huile commence à grésiller, ajoutez la feta et faites-la cuire 3 minutes sur chaque face, jusqu'à ce qu'elle soit bien dorée. Réservez sur du papier absorbant.
Step 6
En parallèle, réchauffez le quinoa selon les instructions du paquet.
Step 7
Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez une cuillère à café d'huile d'olive par personne et le jus de citron. Salez et poivrez.
Step 8
Servez le quinoa dans une assiette avec le concombre, les tomates cerises, et la feta panée. Versez la vinaigrette par-dessus, puis ajoutez quelques feuilles de basilic, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 399 cal. |
Fat | 25 g |
Carbohydrates | 29 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Bowl feta panée & quinoa" contains 399 Energy, 25 g of Fat, 29 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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