Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Abricots pochés, glace vanille & pistaches

Be the first to review

J'ai nommé l'abricot, la star de l'été !

Barbara
Barbara
Very easy
Share iOS
Heart116
Prep Time

3 minutesPrep time

Cooking Pot

6 minutesCook time

Calories

239 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Pot (small)

recipe

Apricots (fresh)

Step 1

Lavez puis coupez les abricots en deux.

Raw cane sugar

Step 2

Dans une casserole d'eau bouillante, ajoutez le sucre de canne et mélangez. Disposez les abricots côté peau vers le bas et couvrez. Laissez cuire 5 à 6 minutes sur feu doux.

Vanilla ice cream
Pistachios (shelled, raw)

Step 3

Une fois les abricots fondants, servez-les dans un bol avec la glace vanille. Parsemez de pistaches concassées, si vous en avez. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy239 cal.
Fat11 g
Carbohydrates30 g
Protein4 g
Fiber2 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Abricots pochés, glace vanille & pistaches" contains 239 Energy, 11 g of Fat, 30 g of Carbohydrates, 4 g of Protein, 2 g of Fiber.

reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Abricots pochés, glace vanille & pistaches
Play