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J'ai nommé l'abricot, la star de l'été !
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Lavez puis coupez les abricots en deux.
Step 2
Dans une casserole d'eau bouillante, ajoutez le sucre de canne et mélangez. Disposez les abricots côté peau vers le bas et couvrez. Laissez cuire 5 à 6 minutes sur feu doux.
Step 3
Une fois les abricots fondants, servez-les dans un bol avec la glace vanille. Parsemez de pistaches concassées, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 239 cal. |
Fat | 11 g |
Carbohydrates | 30 g |
Protein | 4 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Abricots pochés, glace vanille & pistaches" contains 239 Energy, 11 g of Fat, 30 g of Carbohydrates, 4 g of Protein, 2 g of Fiber.
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