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Simple & efficace, cette recette gourmande fera l'unanimité !
Stovetop, Frying pan, Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Épluchez les patates douces, puis coupez-les en petits cubes.
Step 2
Lavez puis coupez les courgettes en cubes.
Step 3
Préparez la sauce. Dans un bol, mélangez : la sauce soja sucrée, le miel, le curry et une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne.
Step 4
Sur une plaque ou dans un plat allant au four, ajoutez les patates douces et les courgettes. Badigeonnez-les avec la moitié de la sauce et mélangez bien. Enfournez 40 à 45 minutes à 200°C.
Step 5
Pendant ce temps, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les morceaux de sauté de dinde. Salez, poivrez et faites-les dorer 5 minutes sur chaque face.
Step 6
Ajoutez le reste de la sauce et poursuivez la cuisson 2 minutes, en mélangeant.
Step 7
Une fois bien dorés, sortez les légumes du four. Servez-les avec le sauté de dinde et parsemez le tout de graines de sésame, si vous en avez. Nappez de sauce au curry, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 331 cal. |
Fat | 2 g |
Carbohydrates | 37 g |
Protein | 40 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Sauté de dinde & légumes rôtis au curry" contains 331 Energy, 2 g of Fat, 37 g of Carbohydrates, 40 g of Protein, 9 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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