Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Sous ses airs de déjà vu, ce curry de dinde est une vraie pépite !
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson.
Step 2
Pendant ce temps, épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons et faites-les revenir 2 à 3 minutes, en remuant.
Step 4
Faites un peu de place dans la poêle et ajoutez-y l'émincé de dinde. Salez, poivrez et faites-le revenir 3 à 4 minutes sur chaque face.
Step 5
Une fois bien doré, ajoutez les tomates cerises dans la poêle avec le curry, la crème fraîche et un petit fond d'eau. Couvrez puis laissez mijoter 4 à 5 minutes, sur feu doux.
Step 6
Vérifiez la cuisson de la dinde, puis ajoutez un bon filet de miel.
Step 7
Dans une assiette creuse, servez le riz avec le curry de dinde. Nappez le tout de sauce curry et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 517 cal. |
Fat | 12 g |
Carbohydrates | 68 g |
Protein | 36 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Sauté de dinde au miel, curry & riz" contains 517 Energy, 12 g of Fat, 68 g of Carbohydrates, 36 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...