Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Salade boulgour, brocolis & œuf mollet

194 reviews

Se régaler sainement, c'est possible !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreB Green-score
Share iOS
Heart35.5k
Prep Time

5 minutesPrep time

Cooking Pot

10 minutesCook time

Calories

349 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Pot (small), Colander

recipe

Bulgur wheat

Step 1

Préparez 3 casserole d'eau bouillante salée. Dans l'une des casserole faites cuire le boulgour selon les instructions de préparation du paquet. Une fois le boulgour cuit, égouttez-le.

Broccoli (fresh)

Step 2

Pendant ce temps. Coupez le brocoli en fleurettes. Si besoin, coupez les plus grosses fleurettes en deux.

Broccoli (fresh)

Step 3

Dans la seconde casserole d'eau bouillante, ajoutez une pincée de sel et les fleurettes de brocoli. Laissez cuire 7 minutes.

Egg

Step 4

Dans la troisième casserole d'eau bouillante, ajoutez les œufs puis faites cuire 7 minutes.

Sun-dried tomatoes

Step 5

Pendant ce temps, égouttez puis coupez en morceaux les tomates séchées.

Step 6

Sortez les œufs puis égouttez le brocoli.

Bulgur wheat
Broccoli (fresh)
Arugula
Goat cheese (log)

Step 7

Dans une assiette creuse, ajoutez : le boulgour, le brocoli égoutté, la roquette et le chèvre frais en morceaux.

Sun-dried tomatoes
Egg

Step 8

Dans l'assiette, ajoutez les tomates séchées puis l'œuf écalé et coupé en deux. Salez, poivrez et assaisonnez avec la vinaigrette de votre choix. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy349 cal.
Fat21 g
Carbohydrates22 g
Protein19 g
Fiber9 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Salade boulgour, brocolis & œuf mollet" contains 349 Energy, 21 g of Fat, 22 g of Carbohydrates, 19 g of Protein, 9 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreB Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
194 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Salade boulgour, brocolis & œuf mollet