Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une salade de saison, simple & savoureuse !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Lavez puis coupez les champignons en quartiers.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les champignons. Salez, poivrez et ajoutez les herbes de Provence. Faites revenir les champignons 6 à 8 minutes, sur feu moyen.
Step 3
En parallèle, faites cuire les œufs pendant 6 minutes dans une casserole d'eau bouillante. Une fois cuits, plongez-les dans de l'eau froide pour stopper la cuisson. Enlevez la coquille délicatement et réservez-les.
Step 4
Pendant ce temps, coupez la bûche de chèvre en rondelles.
Step 5
Servez la salade dans une assiette creuse avec les champignons, les rondelles de chèvre, l'œuf coupé en deux et les croûtons. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 410 cal. |
Fat | 29 g |
Carbohydrates | 16 g |
Protein | 22 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade automnale au chèvre & champignons" contains 410 Energy, 29 g of Fat, 16 g of Carbohydrates, 22 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...