Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Oven, Whisk, Stovetop, Tart pan, Frying pan
Step 1
Préchauffez votre four à 180°C. Dans une poêle chaude ajoutez un filet d'huile d'olive et faites revenir les lardons pendant 2-3 minutes.
Step 2
Dans un saladier, ajoutez le lait, la crème et les œufs. Salez et poivrez puis fouettez le mélange jusqu'à obtenir une préparation homogène.
Step 3
Placez la pâte brisée dans un moule à tarte et piquez-la avec une fourchette. Répartissez les lardons cuits dans le fond.
Step 4
Versez l'appareil à quiche par-dessus. Enfournez pendant 45 minutes jusqu'à ce qu'elle soit bien dorée.
Step 5
Servir chaud ou froid avec une petite salade verte, c'est prêt !
Pour réaliser votre propre pâte brisée, tapez “Pâte brisée maison" dans la barre de recherche de l’application !
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 312 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 19 g |
Protein | 13 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche Lorraine veggie" contains 312 Energy, 19 g of Fat, 19 g of Carbohydrates, 13 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...