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Poulet & ratatouille au air-fryer

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La ratatouille qui sent bon l'été !

Barbara
Barbara
$$$
Very easy
A Nutri-scoreA Green-score
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Heart439
Prep Time

10 minutesPrep time

Cooking Pot

32 minutesCook time

Calories

561 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensil

Air fryer

recipe

Eggplant

Step 1

Lavez puis coupez les aubergines en petits dés.

Zucchini

Step 2

Lavez puis coupez les courgettes en petits dés.

Bell pepper (assorted)

Step 3

Lavez puis coupez les poivrons en retirant le cœur avec les pépins. Coupez-les en petits dés.

Tomato

Step 4

Lavez puis coupez les tomates en dés.

Yellow onion

Step 5

Épluchez puis émincez finement les oignons.

Garlic

Step 6

Épluchez puis émincez finement l'ail.

Herbes de Provence

Step 7

Dans le panier du air-fryer avec la grille, ajoutez : les oignons, l'ail, les courgettes, les poivrons et les aubergines. Assaisonnez de la moitié des herbes de Provence et d'un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez. Mélangez puis faites cuire au air-fryer 20 minutes à 180°C.

Step 8

Au bout de 20 minutes, sortez les légumes du air-fryer. Mélangez-les puis ajoutez les tomates. Poursuivez la cuisson au air-fryer 10 minutes à 180°C.

Chicken breast

Step 9

En parallèle, ajoutez le poulet dans le panier du air-fryer avec la grille. Salez, poivrez et ajoutez un petit filet d'huile d'olive. Assaisonnez du reste d'herbes de Provence, puis faites-le cuire au air-fryer 10 à 12 minutes à 200°C.

Mixed grains (cooked)

Step 10

Réchauffez le mélange de céréales selon les instructions du paquet.

Step 11

Une fois les légumes bien tendres, et le poulet doré, sortez-les du air fryer.

Step 12

Servez la ratatouille dans une assiette creuse avec le mélange de céréales et le poulet coupé en tranches. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !

Recipe tipAurélie

Pour profiter de cette recette toute l'année, on vous conseille d'utiliser de la ratatouille en conserve !

- Aurélie, Food Editor

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

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Energy561 cal.
Fat11 g
Carbohydrates71 g
Protein47 g
Fiber12 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Poulet & ratatouille au air-fryer" contains 561 Energy, 11 g of Fat, 71 g of Carbohydrates, 47 g of Protein, 12 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreA Green-score
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A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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Poulet & ratatouille au air-fryer
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