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Une soupe simple & rapide à réaliser, idéale pour faire le plein de vitamines !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Blender, Immersion blender
Step 1
Lavez puis coupez tous les légumes en cubes d'environ 2 à 3 cm. Pensez à rincer les poireaux pour retirer les impuretés.
Step 2
Dans une casserole, faites chauffer un filet d'huile d'olive. Ajoutez tous les légumes. Salez, poivrez, puis faites-les revenir 5 à 6 minutes sur feu vif.
Step 3
Ajoutez le bouillon de légumes et 220ml d'eau par personne. Portez à ébullition, puis baissez le feu et couvrez. Laissez mijoter 15 à 20 minutes.
Step 4
Mixez le tout pour obtenir un velouté onctueux. Ajoutez un peu d’eau si nécessaire.
Step 5
Servez le potage dans un bol ou une assiette creuse. Assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 167 cal. |
Fat | 3 g |
Carbohydrates | 34 g |
Protein | 4 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Potage cinq légumes" contains 167 Energy, 3 g of Fat, 34 g of Carbohydrates, 4 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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