Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Utensil
Digicook
recipe

Step 1
Peel the apples, remove the core and any pips and cut them into small pieces.




Step 2
Versez dans la cuve du Digicook, 60ml d’eau / personne, les pommes et le sucre (vous pouvez le remplacer par du miel). Ajoutez la cannelle, grattez la gousse de vanille puis déposez-la, ainsi que ses graines, dans la cuve.
Step 3
Fermez le couvercle sans le bouchon mesureur et programmez : 100°C / vitesse 1 / 30 minutes.
Step 4
Retirez la gousse de vanille. Si vous souhaitez une compote plus lisse : fermez le couvercle muni du bouchon mesureur et programmez : vitesse 7 / 30 secondes.
Step 5
Servez, c’est prêt ! Vous pouvez la consommer immédiatement ou la conserver au réfrigérateur une semaine.
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 199898 cal. |
| Fat | 0.5 g |
| Carbohydrates | 2018 g |
| Protein | 84 g |
| Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Compote pommes épices maison" contains 199898 Energy, 0.5 g of Fat, 2018 g of Carbohydrates, 84 g of Protein, 2 g of Fiber.
Retrieving reviews...








