Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Stovetop, Pot (small), Colander, Peeler, Grater, Citrus juicer
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les extrémités des courgettes. Coupez-les ensuite en tagliatelles, à l'aide d'un économe.* Réservez. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 3
Au bout de 5 minutes de cuisson des pâtes, ajoutez les petits dans la casserole. En fin de cuisson, égouttez les pâtes et les petits pois.
Step 4
Replacez les pâtes et les petits pois dans la casserole. Ajoutez la crème fraîche, le zeste et le jus de citron et les courgettes. Salez, poivrez et ajoutez le piment d'Espelette. Mélangez.
Step 5
Servez les pâtes dans une assiette creuse ou un bol. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille de faire revenir les courgettes à la poêle & d'ajouter un peu de feta ou de poulet.
- Camille U, Diététicienne
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 529 cal. |
Fat | 12 g |
Carbohydrates | 88 g |
Protein | 18 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Creamy green pasta" contains 529 Energy, 12 g of Fat, 88 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 9 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...