Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Burger végé au Saint-Nectaire

45 reviews

Un burger végé c'est bien, mais quand il est gourmand & rempli de fromage fondu c'est mieux !

Camille C.
Camille C.
Protéines 💪
$$$
Very easy
B Nutri-scoreA Eco-score
Share iOS
Heart2.9k
Prep Time

6 minutesPrep time

Cooking Pot

13 minutesCook time

Calories

759 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Frying pan, Stovetop

recipe

Red onion

Step 1

Épluchez puis coupez l'oignon en fines tranches.

White mushrooms (whole)

Step 2

Lavez puis coupez les champignons en tranches.

Step 3

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les oignons et les champignons. Salez, poivrez et mélangez. Faites revenir le tout 6 à 7 minutes, sur feu moyen.

Crousti veggie (frozen)

Step 4

En parallèle, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une seconde poêle. Ajoutez les croustis veggie et faites-les revenir 15 minutes, sur feu moyen, jusqu'à ce qu'ils soient dorés et croustillants.

Saint-Nectaire

Step 5

Pendant ce temps, enlevez la croute du Saint-Nectaire, puis coupez-le en tranches.

Step 6

Une fois que les croustis végé sont bien dorés, baissez le feu et ajoutez les tranches de Saint-Nectaire sur le dessus. Couvrez, puis poursuivez la cuisson 3 à 4 minutes. Une fois le fromage bien fondu, réservez les croutis végé.

Crème fraîche
Honey mustard dressing

Step 7

Pendant ce temps, dans un bol, mélangez la crème fraîche avec la moutarde.

Burger bun

Step 8

Dans une poêle, faites toaster les pains à burger côté mie pendant 1 à 2 minutes, jusqu'à ce qu'ils soient dorés.

Step 9

Garnissez vos pains à burger en les tartinant de sauce. Ajoutez le crousti végé au Saint-Nectaire suivi du mélange de champignons et oignons grillés. Refermez le burger et servez. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy759 cal.
Fat35 g
Carbohydrates82 g
Protein26 g
Fiber10 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Burger végé au Saint-Nectaire" contains 759 Energy, 35 g of Fat, 82 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 10 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA Eco-score
Chevron Down

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
45 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Burger végé au Saint-Nectaire
Play