Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Bouillon de ravioles du Dauphiné

Be the first to review

La recette médicament par excellence, un véritable bol de réconfort dont on ne saurait se lasser.

Victoire
Victoire
Digicook
$$$
Very easy
B Nutri-scoreA Eco-score
38

6 minutes

Prep time

8 minutes

Cook time

427 cal.

Per serving

Ingredients

Utensil

Digicook

recipe

Dauphiné ravioli

Step 1

Pour séparer les plaquettes de ravioles sans les casser, mettez-les au congélateur 10 minutes. Il vous suffit ensuite de les "casser" comme des quartiers de chocolat.

Shallot

Step 2

Pendant ce temps, épluchez puis ciselez finement les échalotes.

White mushrooms (whole)

Step 3

Lavez puis coupez les champignons en lamelles.

Step 4

Dans le bol du Digicook, ajoutez : un filet d'huile d'olive, les échalotes et les champignons. Fermez le couvercle sans le bouchon mesureur et lancez le programme 'reverse' : 120°C / vitesse 2 / 2 minutes.

Chicken bouillon (cube)

Step 5

Pendant ce temps, préparez le bouillon de volaille. Faites dissoudre le bouillon cube dans 250ml d'eau chaude par personne.

Step 6

Ajoutez le bouillon de volaille dans le bol du Digicook. Fermez le couvercle sans le bouchon mesureur et lancez le programme 'reverse' : 90°C / vitesse 1 / 5 minutes.

Step 7

Ajoutez les ravioles du Dauphiné dans le bol du Digicook. Fermez le couvercle sans le bouchon mesureur et lancez le programme 'reverse' : 90°C / vitesse 1 / 1 minute.

Parsley (fresh)

Step 8

Servez le bouillon de ravioles dans un bol ou une assiette creuse. Ajoutez quelques feuilles de persil, si vous en avez et re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy427 cal.
Fat19 g
Carbohydrates41 g
Protein20 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Bouillon de ravioles du Dauphiné" contains 427 Energy, 19 g of Fat, 41 g of Carbohydrates, 20 g of Protein, 5 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Bouillon de ravioles du Dauphiné