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Houmous

60 reviews

La recette du houmous classique à cuisiner et re-cuisiner sans aucune modération !

Camille C.
Camille C.
Very easy
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Prep Time

6 minutesPrep time

Calories

398 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensil

Blender

recipe

Garlic
Chickpeas (canned)
Lemon
Tahini
Cumin (ground)
Olive oil

Step 1

Dans un mixeur versez : les pois chiches, l'ail, le tahini si vous en avez et 1 c. à soupe d'huile d'olive par personne. Ajoutez le cumin, le sel, le poivre et le jus de citron.

Step 2

Mixez le tout jusqu'à l'obtention d'une texture lisse et mousseuse, ajoutez un peu d'eau si besoin et ajustez l'assaisonnement.

Step 3

Servez le houmous et ajoutez un filet d'huile d'olive. Assaisonnez à votre convenance. À déguster avec du pain ou des pitas, c'est prêt !

Personal notes

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy398 cal.
Fat23 g
Carbohydrates30 g
Protein14 g
Fiber8 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Houmous" contains 398 Energy, 23 g of Fat, 30 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 8 g of Fiber.

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